contact
Anders, sneller, beter en goedkoper
Lagere bouwkosten Mooduul 1200x900

Lagere bouwkosten

Alles wat je in één keer goed kunt doen, zorgt voor een kortere bouwtijd én lagere bouwkosten. Ook de transparante prijs- en contractvorming, gekoppeld aan een industriële en gerobotiseerde productie dragen hieraan bij. Net als onze uniforme bouwelementen met een lage detaildichtheid.

Menselijk arbeid Mooduul 1200x900

Minder afhankelijk van menselijke arbeid

Het vinden van voldoende en goed geschoolde bouwplaatsmedewerkers wordt een steeds grotere uitdaging. Met name vaklieden als metselaars en timmerlieden zijn schaars. Met Mooduul ben je minder afhankelijk van vaklieden en menselijke arbeid in het algemeen, omdat veel werk al verricht wordt in de fabriek.

Veiligheid en garanties Mooduul 1200x900

Veiligheid en garanties

Ondanks het slanke karakter van onze bouwelementen, zijn ze gegarandeerd veilig. Dat kunnen we je verzekeren. Ook de continuïteit van je project is met Mooduul te allen tijde verzekerd. Zowel tijdens als na de bouw, dankzij een solide financiële basis.

Toekomstbestendig bouwen Mooduul 1200x900

Toekomstbestendig bouwen

Mooduul is helemaal klaar voor het heden én voor de toekomst. Prefab bouwen in combinatie met industriële en gerobotiseerde productiefaciliteiten gaan het toekomstbeeld bepalen. Ons bouwconcept is toekomstbestendig en voorbereid op de implementatie van toekomstige innovaties binnen en buiten de bouwsector.

Ga naar Projecten