contact
Anders, sneller, beter en goedkoper
Een digitale omgeving Mooduul 1200x900

Eén digitale omgeving

Werken vanuit één digitale omgeving heeft als belangrijkste voordeel dat je altijd in control bent. Alle bouwprocessen zijn gecomprimeerd; van de initiatiefase ga je in no time naar uitvoering en oplevering. Van elke aanpassing in je ontwerp, zie je onmiddellijk alle consequenties. Afwijkingen in het ontwerpproces zijn direct zichtbaar.

Geoptimaliseerd BIM model Mooduul 1200x900
Geoptimaliseerd BIM tablet Mooduul 1200x900

Geoptimaliseerde BIM

BIM staat bij Mooduul voor Building Information Management. Vanuit verschillende disciplines hebben we het bouwproces integraal bekeken, alle data gestructureerd en gekoppeld, processen geïntegreerd en onze eigen beschermde omgeving en online elementen- en componentenbibliotheek gecreëerd. Zo realiseren we een geperfectioneerd configuratieproces en standaardiseren we het maakproces.

Stretchable elementen Mooduul 1200x900

Stretchable elementen

De bouwelementen van Mooduul zijn door ons zelf ontwikkeld. Ze zijn slank, stretchable en hebben een hogere isolatiewaarde dan standaard elementen. Bovendien zijn ze lichter van gewicht en geoptimaliseerd voor een efficiënt transport naar de bouwplaats. Er zijn minder transportbewegingen nodig wat leidt tot aanzienlijk minder CO2-uitstoot.

Plug and play Mooduul 1200x900

Plug & play installatieconcept

Voor alle elektra, water, verwarming, ventilatie en communicatie maken we gebruik van een centrale module in de woning. De aansluitingen voor alle installaties zijn bij elkaar gebracht in een plug & play installatieconcept, waardoor er snel en foutloos kan worden gewerkt.

Tegels beton Mooduul 1200x900
Verticaal beton Mooduul 1200x900
Kleur beton Mooduul 1200x900
Stucwerk kleur Mooduul 1200x900
Golven beton Mooduul 1200x900

Esthetische gevelafwerking

Bouwen met Mooduul betekent binnen kaders vormvrij ontwikkelen, zeker in de ontwikkelingsfase. Met onze stretchable bouwelementen kun je vele kanten op. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden en texturen voor de betonnen gevelafwerking, zodat je eenvoudig een eigen gezicht kunt geven aan je woning of woongebouw. De betonnen onderlaag zorgt daarbij voor een efficiënte adoptie van niet-betonnen afwerkingen van het gebouw.

Ga naar Produceren