contact

Wij zijn Mooduul.

Als nieuwe speler - los van conventies en tradities - streven we naar perfectie in het bouwproces: first-time-right en elimineren van faalkosten in de hele keten. Vanuit een solide basis dragen we bij aan het oplossen van de uitdagingen van de Nederlandse bouwsector. Economisch zijn dat de toenemende vraag naar woningen, de krimpende arbeidsmarkt, hoge bouwkosten en lange bouwtijd. Maatschappelijk gaat het om duurzamer werken, minder CO2-uitstoot, het stikstofprobleem en circulariteit realiseren binnen en buiten het bouwproces.

Wij zijn Partner van Stichting Homeplan.
Hiermee dragen we bij aan de bouw van huizen voor de allerarmsten in LatijnsAmerika en Zuidelijk Afrika.
HomePlan verzorgt huisvesting voor de allerarmsten en werkt hierbij samen met lokale
partnerorganisaties. Deze partners zorgen ook voor nazorg op het gebied van gezondheidszorg, voeding en scholing. Zo bouwen we mee aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.
Meer informatie vindt u op www.homeplan.nl.


Anders, sneller, beter en goedkoper dankzij de kracht van data, digitale processen, robotisering en industrialisering.
Frank Mooduul 1200x1200

Frank de Koning

Operations

Frank gelooft onvoorwaardelijk in Mooduul als doordacht idee om de bouwwereld daadwerkelijk te transformeren. Zijn drijfveer is dan ook Mooduul uit te bouwen tot een technologiebedrijf van industriële proporties. Franks bedrijfskundige achtergrond en zijn (inter)nationale ervaring bij grotere industriële ondernemingen in commercie en projecten zijn hierbij van onschatbare waarde. Net als zijn energie en diepgravende kennis, die hij toevoegt aan het team.

LinkedIN

Coen Mooduul 1200x1200

Coen de Natris

Technology

De laatste 20 jaar heeft Coen veel ICT-kennis opgebouwd, variërend van complexe infrastructuren, en SAP/ERP-systemen tot kritische e-commerce oplossingen. Deze kennis gecombineerd met een ruime ervaring in IT-operations in grote internationale omgevingen, geeft hem de knowhow om ideeën te transformeren naar innovatieve oplossingen. Met name zijn ruime ervaring met betrekking tot software-integratie zijn van grote waarde voor Mooduul.

LinkedIN

Stefan Mooduul 1200x1200

Stefan van Gansewinkel

Business Development

Zowel op management als aandeelhoudersniveau is Stefan nauw betrokken bij een aantal innovatieve ondernemingen, die onder zijn strategische leiding in relatief korte tijd succesvolle groei hebben doorgemaakt. Stefan heeft tevens een enorme detailkennis en is technisch breed onderlegd. Stefan heeft veel ervaring in de bouwsector en op het vlak van automatisering, advisering, engineering en uitvoering. Op dit gebied is hij al meer dan 25 jaar actief, waarvan 17 jaar als zelfstandig ondernemer.

LinkedIN

Maarten Mooduul 1200x1200

Maarten Janssen

Design

Meer dan 23 jaar heeft Maarten gewerkt als architect, zowel nationaal als internationaal en voor grote gerenommeerde Amerikaanse bureaus. In 2003 is Maarten gestart met zijn eigen architectenbureau en inmiddels alweer ruim 17 jaar zelfstandig ondernemer. Maarten is de geestelijk vader van het innovatieve Econstructie bouwsysteem. Zijn ruime kennis en brede ervaring op het gebied van bouwkundig ontwerpen zijn van cruciaal belang voor het succes van Mooduul.

Evelien Mooduul 1200x1200

Evelien Burgmans

Projects

Evelien is breed georiënteerd en heeft waardevolle ervaring opgedaan bij diverse vastgoed-gerelateerde partijen. Binnen Mooduul is zij verantwoordelijk voor de projectenorganisatie. Samen met een gepassioneerd team van engineers, werkvoorbereiders en uitvoerders zorgt ze voor mooie projectresultaten en tevreden opdrachtgevers.

Willem

Willem Derks

Werkvoorbereider

Willem is zijn gehele carrière al werkzaam in de bouw.
Na ruim 15 jaar werkzaam geweest te zijn als tekenaar, voornamelijk bouwkundig heeft hij een korte uitstap gemaakt naar het constructieve tekenwerk.
Na een korte tijd werkzaam geweest te zijn als werkvoorbereider/inkoper bij een groot aannemersbedrijf is Willem sinds 2021 als zelfstandige aan de slag gegaan en levert hij van tekenwerk tot uitvoering bouw support.
Binnen Mooduul pak hij dan ook alle taken op die op zijn pad komen, van tekenwerk tot werkvoorbereiding tot realisatie.

Hamed

Hamed Salehi

Parametrisch Architect

Hamed is een ervaren architect met een bewezen geschiedenis van werken in de architectuur- en planningsindustrie. Hij heeft ervaring in architectonisch ontwerp en visualisatie, bouwtechnologie en Building Information Modeling (BIM). Bij Mooduul is Hamed verantwoordelijk voor het parametrisch modelleren van de projecten.

Build with us.

Bel 040 7470165
of mail naar
info@mooduul.nl