contact

Patrick Weekers

Ik ben werkvoorbereider bij Mooduul, mijn dagen zijn afwisselend elke dag is anders, en dat wil zeggen dat ik in de ochtend niet weet wat ik in de middag ga doen.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voorbereiden van de werkzaamheden voor de uitvoering op de bouw. Ook het plannen en het bijhouden van de gebruikte materialen behoren tot mijn taken.

Wat het werken bij Mooduul zo bijzonder maakt is dat het bedrijf erg innovatief is en er een duidelijke toekomstvisie aanwezig is.

Waar ik erg van kan genieten is wanneer ik op de verdiepingsvloer van een project sta en ik het uitzicht zie.

Dat maakt mijn werkdag extra speciaal...

Patrick
Willem

Willem Derks

Ik ben engineer / werkvoorbereider bij Mooduul. Het bouwsysteem waar wij mee werken is erg bijzonder en niet snel terug te vinden in de markt.

Bij mij is geen dag hetzelfde, ik houd van onder druk werken en een bepaalde chaos, en geloof mij, dat is allebei aanwezig ;-)

's Ochtends begin ik met het bijwerken van mijn mail en het oppakken van de spoedzaken. Vervolgens houd ik me bezig met de inkoop en controle van werkzaamheden in de uitvoering.

Enige tijd geleden heb ik voor een eerdere opdrachtgever werkzaamheden uitgevoerd voor een project in het zuiden van Nederland, heel toevallig kom ik daar met Mooduul weer terecht! Leuk om dan weer terug te zijn op het project.

Wanneer de projecten lopen en ik zie dat mijn inbreng tot resultaat leidt dan kan ik daar ontzettend van genieten.

Harriette Sanders

Ik ben financieel administratief medewerkster bij Mooduul. Het leuke en fijne aan het werken bij Mooduul vind ik de samenwerking met mijn collega's. Zij voegen waarde toe aan mijn werk en maken mijn dagen leuk en afwisselend.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inboeken en versturen van facturen,

De kerstborrel en de vrijdagmiddagborrels zijn misschien wel mijn favoriete momenten bij Mooduul. :-)

Harriette
Hamed

Hamed Salehi

Ik ben parametrisch architect bij Mooduul.
Wat het werken bij Mooduul voor mij zo bijzonder maakt is dat we met elkaar omgaan als een familie. Iedereen is vriendelijk en wordt direct opgenomen in het team.

Buiten dat vind ik het ontzettend leuk en uitdagend om innovatief bezig te zijn en out of the box the denken. Dit wordt bij Mooduul enorm gestimuleerd; we zoeken continue de grenzen van de technologie op en dat spreekt me enorm aan.

Ik ervaar een enorme vrijheid wanneer ik aan het werk ben. Mijn werkzaamheden bestaan uit ontwerpen, tekenen, denken, innoveren en managen. Een breed spectrum en dus ook ontzettend leuk en uitdagend.

Wat ik erg leuk vindt aan mijn werk bij Mooduul is het leren omgaan met Grasshopper. Grasshopper is een parametrisch computerprogramma. De combinatie tussen Rhyno en Grasshopper maakt het ook ontzettend leuk, zo kan ik direct aan de klanten laten zien wat we ontworpen hebben. Dit versnelt het proces enorm.


Maarten Jansen


Binnen Mooduul ben ik architect. Het leuke aan het werken bij Mooduul is dat er veel disciplines samenkomen met allemaal hun eigen specialisatie. Van de ene kant is het direct tastbaar, het vormgeven van een gebouw en het ontwikkelen van een concept, aan de andere kant hebben we de software achtergrond en het parametrisch ontwerpen.

Ik houd me vooral bezig met vormgeving en ontwikkeling van het concept.

Je merkt dat we enorme stappen vooruit zetten, maar ook stappen achteruit gaan doordat de tijd ons inhaalt. Dit voelt in eerste instantie als een teleurstelling, maar je komt er altijd sterker en slimmer uit. De dynamiek van de ontwikkeling van het product is heel erg leuk.

Maarten

Deel dit artikel op je favoriete socialmedia platform.

Terug naar alle berichten